Cautare

61367 de rezultate pentru "stirile din judetu dambovita orasul pucioasa" (8.80 secunde)
Panteonul din Roma (Autoare : IRINA STOICA) Coplesitor prin trecutul sau istoric, prin frumusetea si multimea monumentelor, orasul Roma, Cetatea Eterna, este deopotriva leagan al artelor si al credintei.
Estimari bazate pe statistici si cifre Conform statisticilor DCTCM, circa 51.000 au vizitat orasul Dubai in 2016, cu 10% mai multi comparativ cu 2015, cand Dubaiul a fost ales ca destinatie turistica de 46.700 de romani.
Consilierii locali din Navodari si primarul Tudorel Calapod au cazut ieri de acord asupra bugetului pe 2008 si au votat un proiect final realizat in forma dorita de majoritatea PSD-PNL.
O expresie care suna frumos, atinge corzile sensibilitatii, dar care scoate multi bani din buzunar. Teoretic, doua orase se infratesc pentru a face schimb de informatii, culturale sau pentru a-si impartasi unul altuia experientele din diferite domenii.
Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
Obiectul interpelarii:Desfiintarea Judecatoriei Macin si a Parchetului de pe langa Judecatoria Macin In cadrul deplasarilor pe care le efectuez in colegiul in care am fost ales am primit din partea mai multor primari un memoriu prin care invedereaza ministerului pe care il conduceti deserviciile pe care desfiintarea Judecatoriei si a Parchetului din Macin le-ar avea asupra justitiabililor.
Calarasi In orasul Calarasi, la fel ca si in alte orase dunarene, exista o misterioasa retea de tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
Orasul de sub Autostrada Soarelui, salasul primilor romani. ... Desi s-a estimat ca descoperirea datand din anul 1000 reconfigureaza istoria Romaniei, autoritatile de la Bucuresti vor ca tot "balamucul" arheologic sa se termine cat mai repede.
O rapire OZN in documentele politiei din Argentina (Autor : ... La un moment dat, ei au simtit un soc brusc si au observat ca vehiculul era din nou pe sosea.
Sulina era in urma cu un veac si jumatate un port fluvio-maritim de o importanta strategica continentala, orasul de la varsarea Dunarii in Marea Neagra constituind in acea perioada subiectul unor conventii intre marile puteri europene care decideau soarta batranului continent.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Basmul cu Frumoasa adormita Craco, un oras medieval parasit din Italia, este cunoscut ca unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, fiind folosit adesea ca locatie de filmare pentru numeroase pelicule.
Prezenta nemuritoare la care ma refer nu e legata de nici un nume, nu ravneste la nici o lauda, si e raspandita in spatiul din preajma noastra, cat tine intinderea imparateasca a tarii.
Dupa patru luni de analize si discutii, Craiova ar putea avea de anul viitor un regulament privind cromatica fatadelor cladirilor din oras In Banie nu s-a renuntat la idea ca primaria sa fie cea care impune culoarea pe care o va avea o cladire nou construita sau una care se renoveaza ori se reabiliteaza termic.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Calarasiul prin ochii mei (5) Cum incercarea mea de a trece ca un eventual turist prin toate locurile pline de istorie ale orasului, sau prin locurile prin care Calarasiul se poate mandri, tot fiind pe centru, nu puteam sa nu zic ceva de cladirea Scolii Elementare de Comert, azi Liceul Economic, care a fost construita in anul 1929 de arhitectul Sima Vasilescu din Bucuresti.
Corneliu Sutasul a fost unul din centurionii imparatului Tiberiu (14-37) din cohorta Italica din orasul Cezareea Palestinei.
Calarasiul prin ochii mei Despre Calarasi, orasul unde m-am nascut si unde mi-am consumat energiile pana la varsta asta, se pot spune nenumarate lucruri interesante doar amintind trecutul ca facand parte din localitatea frumos asezata pe malurile Borcei de mana invizibila a destinului.
Nu cred ca este sofer care, atunci cind calca cu roata masinii in vreuna din numeroasele gropi aflate pe strazile din municipiul Botosani, sa nu rosteasca cu naduf un blestem la adresa edililor, in frunte cu primarul.
De citeva zile, cu totii putem vedea, fie de la televizor, fie din relatarile ziarelor, fie pe viu, pentru cei ce au avut treaba acolo, in ce hal a ajuns capitala tarii, unde ploile dar si delasarea autoritatilor au prefacut strazile orasului in riuri pe care masinile nu mai pot trece Orasul a ajuns practic sa fie blocat, iar celebrele ambuteiaje, de la orele de virf pe bulevardele centrale, au transformat pur si simplu caroseriile vehiculelor in dopuri metalice, prin care este cu neputinta trecerea.
Autoritatile locale din Karbala au inceput, sambata, sa blocheze accesul catre orasul siit sfant Karbala inainte de inceperea ceremoniilor prilejuite de sarbatoarea Ashoura, care vor atinge maine punctul culminant.
google-analytics.com